Post by limiskaporo on Mar 6, 2022 11:02:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok sok minden ▞▞▞
▞▞▞ Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow 2022 version ▞▞▞
Imádom az összes játékot, amivel játszottam!
Jwba
Jó. Aktuálisabb.
Ragyogó történetvonal, nagyszerű trükkök
Ez nagyon jól sikerült. Nagyon tetszett!!
Kiváló játék és nagyszerű történet. Sok Artifex Mundi rejtett tárgy játékkal játszottam, és ennek nagyon érdekes a története.
Ez a játék...... más. Szerettem a sci-fi történetet, de időnként elvesztem. A „fejlett” technológiával nehéz volt a logikus választás ismeretlen elemekkel. A HOS némelyike annyira zsúfolt volt, hogy szinte lehetetlen volt bármit találni vagy mit tenni. Rengeteg véletlenszerű koppintást végeztem. Továbbra is 5 csillagot adok egy hosszadalmas játék- és bónuszfejezetért, a gyors utazási térképért, az egyéni beállításokért, a tárgyak és a gyűjthető tárgyak morfondírozásáért.
. Nem játszottam eleget ahhoz, hogy biztosan tudjak, de eddig jónak tűnik! Nagyon élvezem, különösen, ha nem kell fizetnem a tippekért. Imádom az ilyen játékokat
I like I love is
Nagyon jó játék, élveztem vele játszani
nehezen érthető játék
Játszottam a társaság mini sorozatával, nem a teljes játékkal, és mindegyiket szerettem, de ez nagyon furcsa.
Az utolsó három meccs nagy csalódás volt. Régen ez volt az egyik kedvenc oldalam. 6,99 dollár rövidebb és érdektelen játékokért nem éri meg. Ez az oka annak is, hogy nem vagyok hajlandó előfizetni. Szomorú.
A játék színvonala leesett, ez a játék unalmas volt
Szeretem a futurisztikus történetet és a rejtvényeket.
Sajnos nem rajongok érte. A rejtvényeket különösen értelmetlennek találtam.
Nagyon tetszett
Nagyon klassz játék!! Még mindig imádom!! 1-5-22
War Machines: Tank Army Game Екшън lbj
Imádom ezt a játékot, és nagyon elgondolkodtat a rejtély megfejtésén, köszönöm.
Több játékot is vásároltam ettől a cégtől, és nagyon tetszettek. De valamiért ez az egy játékepizód nem játssza a jeleneteket. Csak a hangokat hallom. A táblagépem új, és jól lejátssza az összes eddig vásárolt játékot. Nem volt gondom a visszatérítéssel. Megvettem a sorozat harmadik játékát, és jól működik.
A nagyon jó játék leköti az embert. Csak nem az én típusú játékom.
Ez a játék bonyolult, ha nem áll készen arra, hogy fantázia-tudományos gondolkodásmódban legyen. PC-n játszottam, így nem fogom megvenni Androidon, de ajánlom. Először próbáld ki. Amit a demóban látunk, azt a játék során is megkapjuk.
Kiváló
Nagyszerű játék. Eredeti rejtvények. Nem túl könnyű, nem túl nehéz.
Imádtam, mert nagyon agyi játékokat tartalmaz, amelyek segítik az agy fejlődését. Meg kell mentenem Tinát a feleségemet egy idegen férfitól, aki a jövőből jött, imádtam
Nagyon élveztem ezt a játékot, a család rejtelmei 2. Tetszett a komló. Nagyon tetszettek a mini játékok. Ez egy ügyesen elkészített játék.
Mint mindig, a jól sikerült sztori remek volt.
Kiváló rejtett tárgy/kirakós játék a különbséggel, és az eredetiségével szembetűnő játék. Ok, szeretem a legtöbb ilyen típusú játékot, de a történet és a játékmenet üdítően eltért a megszokottól. Kicsit terminátoros :-) számítógépek hódítják meg a világot! Nagyon tetszett, gratulálok a készítőknek
👍😍
A világjárvány miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy megvegyem a játékaidat, nagyon szeretem a játékokat. Van olyan ingyenes teljes játékod, amivel ingyen játszhatsz?
Tetszett ez a játék, kivéve, hogy állandóan kirúgott, ami miatt újra kellett indítanom a befejezett dolgokat, és néhány elem olyan kicsi volt, hogy el tudjam olvasni vagy elmondani, mik azok. Jó volt a játékmenet és a történet is.
A terminátor és az i-robot szép kombinációja!
Kiváló.
A Family Mysteries nagyszerűek, de voltak idők, amikor segítségre volt szükségem, hogy tudjam, merre tovább.
Szerelem ittt.
Jaj erre. Ennek semmi köze az elsőhöz, és nem logikus a játékmenet. Az biztos, hogy nem éri meg az árát, de még mindig szeretem a fejlesztőket.
Igen, imádom, kiváló grafika és nagyon addiktív lol 😁😁
Úgy tűnik, hogy hiba van a szoftverében. A játék folyamatosan leáll, és ugyanarról a részről indít engem. Kérjük, javítsa ki. Már fizetett a játékért. És egyszer végre túljutottam a hibát. Van egy hiba a bónusz fejezetben is, amely folyamatosan kezdődik elölről, amikor eléri a zsebóra kinézetű elemet. Az egész elölről kezdődik.
Élvezem ezt a játékot, a mini játék egy kicsit nehéz, de kivitelezhető
नाईस गेम 1
Ezt jobban élveztem, mint az első Family Mysteries játékot, és jól játszott a Samsung Galaxy Note 9-en.
A Thks játék fényévekkel megelőzi a versenyt
Rendben volt. Néhány játékban nagyon kevés utasítás volt, és ki kellett hagynom, mert nem tudtam működésre bírni a funkciókat. Nem tartozott a kedvenceim közé, de a grafika így is jól sikerült.
Tetszett, bár néhány minijáték kissé hibás volt
Nagyon nem tetszik
Xraziqullah
Zseniális játék, nagyszerű grafika és rejtvények. Soha nem hibáztatható az Artifex Mundi 😁😁
A fő játék nem olyan hosszú, mint amire számítottam, de jó. Szép cselekmény. Sok régi rejtvény, de új funkciókkal. Élvezte az interaktív, abszolút modern stílusú rejtett tárgy játékokat. A rendszeres HOG-ok ingerültek, mint általában. A bónuszjáték jó volt.
Szeretem a HO rejtvényeket, de a játékok túl drágák